San Diego Comic-Con 2019 nə vaxtdır? Qonaqlar kimlər, panellər nədir və hansı qoşqular gəlir?

SDCC Dul

San Diego Comic-Con pop mədəniyyət pərəstişkarları üçün hər zaman böyük bir hadisə olsa da, bu dəfə böyük film studiyalarının əksəriyyətinin böyük maraqla gözlənilən bir panellə toqquşmamaq üçün çəkildiyi bir az fərqli ola bilər. Marvel studiyaları .

Reklam

Hələ bəyənənlərlə Taxt Oyunları , Ulduz yolu və Onun qaranlıq materialları bir görünüş meydana gətirməyə hazırıq, bütün azarkeşləri doydurmaq üçün kifayət qədər açıqlama, qoşqu və yeni məlumatdan daha çox olacağına əminik.



  • San Diego Comic-Con 2019: Ən Böyük və Ən Yaxşı Panellər
  • Yeni Ulduz Trek: Picard teaser köpəyini göstərir - və (çox tanış) adını açıqlayır
  • Önümüzdəki bir neçə ildə görünən hər Marvel filmi

Aşağıda San Diego Comic-Con 2019 haqqında bildiyimiz hər şeyə baxın.




San Diego Comic-Con 2019 nə vaxtdır?

SDCC 2019 başlayır 18 İyul Cümə axşamı və 21 İyul Bazar günü bitir dörd gün davam edən panellərdən, nümayişlərdən, cosplaydan və AKTUAL komiklə əlaqəli fəaliyyətlərdən sonra.


Nədir ən böyük San Diego Comic-Con panelləri ?

danyboyyssss

Yaxşı, bu, böyük ölçüdə bir fikirdir, amma SDCC-yə gələn bir neçə sevimli verilişi seçdik Yeni Onun Qaranlıq Materiallar uyğunlaşması, Star Trek (daxil olmaqla yeni Picard seriyası və cizgi filmi Ulduz Trek: Göyərtələrin altında) bir Taxt Oyunu geriyə dönük, bir baxış Westworld’un üçüncü seriyası və əlbəttə ki, Marvel paneli.



Siz yoxlaya bilərsiniz burada ən yaxşı seçimlərimiz üçün tam bir bələdçi.


San Diego Comic-Con-da hansı məşhurlar olacaq?

Aaron-Paul

Bütün növlər! Maisie Williams da daxil olmaqla Game of Thrones aktyorları retrospektiv bir panel üçün meydana çıxacaq, James McAvoy və Lin-Manuel Miranda Dark Dark Panel panelini işıqlandıracaq və iştirak etmək üçün hazırda iştirak edən digər məşhurlar arasında Patrick Stewart, Kristen Bell , Aaron Paul və Seth Rogen bir çox başqaları arasında.



Rəsmi olaraq elan edilmədikləri müddətdə, gözlənilən şənbə panelində bir neçə yeni və tanış Marvel A siyahısına çıxanlar təəccüblənməyin. Danışanda ...


San Diego Comic-Con'dakı Marvel paneli nə vaxtdır?

maxresdefault-3

Tamam, bax, çox güman ki, nəyi axtardığınızı bilirik - Marvelin super qəhrəman filmi üçün şifrəli planları barədə məlumat. Bütün bu maraqlı yeni detallar 20 İyul Şənbə günü PST 17.15-də açıqlanacaq - ayrıca olaraq da bilinir İngiltərə vaxtı ilə 21 iyul Bazar günü 1.15 .



Qalmağa dəyər olduğunu düşünsən, tamamilə öz əlində ...


Marvel Studios, San Diego Comic-Con-da nələri açıqlayacaq?

Marvel Studios-un kadrları və rejissorları? San Diego Comic-Con International 2016-da iştirak edin
Marvel Studios-un aktyorları və rejissorları San Diego Comic-Con International 2016-da iştirak edirlər

Guya Kevin Feige, Scarlett Johansson-un çəkilişləri də daxil olmaqla, yaxınlaşan Marvel filmlərinin yeni lövhəsini təqdim edəcək Qara Dul film (bəzi şəkillər və ya teaser treyler daxil etmək üçün kifayət qədər ola bilər), döyüş sənəti Shang-Chi (baş rolda kimin çəkildiyini ortaya çıxara bilər) və ulduzlu kosmik film Əbədi , Angelina Jolie və Richard Madden'i başqaları arasında yer aldı.

Feige'nin də gətirmək planlarının qapağını qaldırıb qaldırmayacağı Fantastic Four və X-Men yenidən Marvel qatına qayıdır - habelə eşitmədiyimiz digər davam və ya yeni franchise kimi - bu məqamda sirr olaraq qalır. bu həftə ortaya çıxan yeni Thor davamı haqqında bəzi əlavə məlumatlar gözləyin .




Tam San Diego Comic-Con 2019 cədvəli nədir?

Rickandmorty

Tam cədvəlin buraya daxil edilməsi bir az uzundur, ancaq gündəlik panellərə baxa bilərsiniz rəsmi SDCC veb saytında .



Bir baxışda böyük panellərdən yalnız bir neçəsinə baxmaq üçün aşağıda sizin üçün bir neçəsini bir yerə topladıq. Gözəl deyilik?

Cümə axşamı, 18 iyul

  • Terminator: Qaranlıq Kader - PT 11:00 (BST 19:00)
  • Gears of War - 13:00 PT (BST 9:00 pm)

19 iyul Cümə

  • Avengers: Endgame yazıçılar paneli - PT 10:00 (BST 18:00)
  • Avengers: Endgame rejissorlar paneli - PT 11:00 (BST 19:00)
  • Walking Dead'dan qorxun - 12:00 pm PT (20:00 BST)
  • Rick və Morty - PT 13:00 (BST 21:00)
  • Yürüyən Ölülər - PT 13:00 (BST 21:00)
  • Witcher Netflix seriyası - PT 14:15 (BST 22:15)
  • Oğlanlar - PT 15:30 (BST 23:30)
  • Tünd Kristal: Müqavimət yaşı - 15:30 PT (BST 23:30)
  • Taxt Oyunları - PT 17: 30-da (20 İyul, BST 01:30)

20 iyul şənbə

  • Star Trek (TV) - PT 11:30 (BST 19:30)
  • Yaxşı yer - 12:00 pm PST (20:00 BST)
  • Westworld - 13:15 PST (BST 9:15 pm)
  • Marvel Studios - 17:15 PST (01 iyul səhər, 21 iyul)

Hall H nədir?

San Diego konqresinin başlanğıcının içərisində müxtəlif otaqlar və balo salonları olmasına baxmayaraq, ən böyük və ən prestijli salon H, pərəstişkarlarının tez-tez içəri girmək üçün günlərlə növbəyə girdiyi bir otaqdır ki, bütün tədbirdən ən böyük və ən yaxşısını ortaya qoyur.

Tarixən, ən böyük SDCC-nin ortaya qoyduğu bütün şeylər orada reallaşdı və bu ilin istisna olmayacağını gözləyirik.

intiqamçıları necə qaydada izləmək lazımdır

İngiltərədən San Diego Comic-Con'u harada izləyə bilərəm?

sıfır

Təəssüf ki, SDCC digər konfranslardan fərqli olaraq kifayət qədər axın edir, buna görə panelləri seyr edə bilməyəcək və baş verdiklərini ortaya qoyacaqsınız.

Bununla birlikdə, panellərdə olduğu müddətdə Twitter-i götürsəniz və SDCC hashtagini izləsəniz, panellərin ən böyük anlarını kəşf etməlisiniz və böyük elanların çoxu açıqlandığı zaman sosial mediada geniş yayımlana bilər. hər halda səhnədə.

Reklam

Sonsuz tweet yığımları arasında gezinmek və saatlarla YouTube'u təravətləndirmək - həqiqətən H Hall-da olmağınız qədər yaxşıdır.